Lunchmeny v.28

Måndag

Skomakarlåda med grillad biff, potatismos, bacon, purjolök och rödvinssås.

Grillad lax med sparrisrisotto, friterade calamares, aioli och gremolata.

Spaghetti alla Carbonara med pancetta, svartpeppar, grädde och färskriven parmesan.

Tisdag 

Schnitzel fylld med ost och skinka, rostad potatis, haricots verts, bearnaise och rödvinssås.

Torskrygg med kokt potatis, brynt smör, räkor, pepparrot och ägg.

Pasta penne med biff, champinjoner, dijonsenap och grädde.

Onsdag

Klassisk wallenbergare gjord på kalvfärs med potatispuré, gröna ärtor, lingon och brynt smör.

Skaldjursfylld rödspätta med svamprisotto, champagnesås och citron.

Pasta med parmaskinka, tomat, basilika och krämig tomatsås med gorgonzola. 

Torsdag

Nötfärspannbiff på högrev, rostad potatis, stekt ägg, rödvinssås och tryffelmajonäs.

Smörstekt gös med kokt potatis, kantarellstuvad grädde och citron.

Pasta med kyckling, pancetta, färsk zucchini, vitlök och grädde.

Fredag

Klassisk Cheeseburgare gjord på Black Angus högrev med cheddarost, sallad, lök och BBQ-sås. Serveras med pommes frites och tryffelmajonäs.

Fisk och skaldjursgryta med rotfrukter, fänkål, tomatsås och saffransaioli. Serveras med vitlöksbröd.

Pasta Al Capriccio med oxfilé, färska gröna sparris, tryffelkräm och grädde.

Vi serverar dessutom Canneloni, Delizie, Tortellini, Lasagne, Ceasarsallad samt pizza nr 1-3 varje dag.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.