Lunchmeny v. 18

Måndag

Grillad bi med friterad färskpotatis, picklad rödlök, bearnaise och rödvinsås.

Lax och scampispett med citronsås, grönsaker och ris.

Pasta Bolognese gjord på kalvfärs med färskriven parmesan.

Parma och mozarellasallad med buelmozarella, parmaskinka, napolitanamixsallad och vinegrätt.

Tisdag 

Pannbi gjord på högrev med rostad potatis, stekt ägg, tärnade rotfrukter och rödvinsås.

Fish & Chips med rostad färskpotatis, dansk remouladsås och citron.

Pasta penne med kyckling, paprika, vitlök och grädde.

Tonfisksallad med napolitanamixsallad och vinegrätt.

Onsdag

Black & White med oxfilé, fläsk, pommes frites, färska gröna sparris, bearnaise och rödvinssås.

Fiskwallenbergare med potatispuré, gröna ärtor, brynt smör och citron.

Pasta Siciliana med scampi, picadillytomat, chili, vitlök och tomatsås.

Chèvresallad med chèvre, bacon, honung och pinjenötter.

Torsdag

Bi Rydberg gjord på oxfilé med tärnad potatis, stekt lök, dijonsenapskräm, ägg och färskriven pepparrot.

Pocherad torskrygg med potatispuré, varma rödbetor, champagnesås och citron.

Pasta Amatricana med pancetta, piccadillytomat, chili, vitlök, basilika och tomatsås.

Scampisallad med napolitanamixsallad, koriandersås och citron.

Fredag

Grillad entrecôte med duchessepotais, bacnlindad sparris, bearnaise och rödvinssås.

Lättgrillad tonfisk med svamprisotto, saransaioli och gremolata.

Pasta Al Capriccio med finhackad oxfilé, färsk grön sparris, tryelkräm, vitlök och grädde.

Halloumisallad med napolitanamixsallad och avokadokräm.

Vi serverar dessutom Canneloni, Delizie, Tortellini, Lasagne, Ceasarsallad samt pizza nr 1-3 varje dag.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.