Lunchmeny v.3

Måndag

Grillad biff med rotfrukter potatisgratäng, cognac och rosépepparssås.

Grillad lax med sparrissrisotto, citronkräm, gremolata och citron.

Pasta penne med kyckling, färsk paprika, vitlök och grädde.

Tisdag 

Wienerschnitzel med rostad potatis, haricotsverts, rödvinssås och citron.

Fisk och Skaldjursgrytta med fänkål, rotfrukter och tomatsås. Serveras med vitlöksbröd och saffransalioli.

Pasta penne med biff, färska champinjoner, dijonsenap, vitlök och grädde.

Onsdag

Wallenbergare gjord på kalvfärs med potatispuré, rårörda lingon, gröna ärtor och brynt smör.

Havsabborre med blomkålspuré och fänkål L’arago med saffranshollandais och citron.

Pasta Amatricciana med pancetta, piccadillytomat, chili, vitlök, basilika och tomatsås.

Torsdag

Helstekt Black Angus högrev 48h med klyfpotatis, tärnade rotfrukter, västerbottenkräm och rödvinssås.

Smörstekt röding med risotto primavera, basilika, allioli och citron.

Pasta ai Siciliana med scampi, piccadillytomat, vitlök, chili och tomatsås.

Fredag

Örtmarinerad flanstekt med pommes frites, tryffel bearnaisesås, tomatsallad och rödvinssås.

Lättgrillad tonfisk med saffranrisotto, gremolata och citron.

Pasta Al Capriccio med finhackad oxfilé, färsk grön sparris, tryffelkräm, vitlök och grädde.

Vi serverar dessutom Canneloni, Delizie, Tortellini, Lasagne, Ceasarsallad samt pizza nr 1-3 varje dag.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.