Lunchmeny v. 37

Måndag

Skomakarlåda med grillad ryggbi, bacon, purjolök, potatispuré och rödvinsås.

Grillad lax med svamprisotto, dillmajonnäs och citron.

Spaghetti Bolognese gjord på kalvfärs med färskriven parmesan.

Parma och mozzarellasallad med buelmozzarella, parmaskinka, napolitanamixsallad och vinegrätt.

Tisdag 

Örtmarinerad flankstek med potatisgratäng, gratinerad tomat och rödvinsås.

Lättgrillad tonfisk med risotto primavera, basilikaioli och citron.

Pasta Amatriciana med pangets, färsk basilika, picadillytomat, chili, vitlök och tomatsås.

Grekisk sallad med fetaost, oliver, rödlök och vinegrätt.

Onsdag

Klassisk Wallenbergare gjord på kalvfärs med potatispuré, rårörda lingon, gröna ärtor och brynt smör.

Ugnsbakad torsk med kokt färskpotatis, ägg, färska räkor, pepparrot och brynt smör.

Spaghetti Carbonara med pancetta, svartpeppar, grädde och färskriven parmesan.

Chèvresallad med chèvre, bacon, honung och pinjenötter.

Torsdag

Black & White med oxfilé, fläsk, rostad potatis, baconlindad sparris, bearnaise och rödvinssås.

Fisk och skaldjursgratäng med duchessepotatis, hummersås och citron.

Pasta penne med kyckling, zucchini, vitlök och grädde.

Tonfisksallad med napolitanamixsallad och vinegrätt.

Fredag

Grillad entrecôte med pommes frites, bearnaisesås och rödvinsås.

Fish & Chips med dansk remouladsås och citron.

Pasta Al Capriccio med finhackad oxfilé, färsk grön sparris, tryelkräm, vitlök och grädde.

Halloumisallad med halloumi, napolitanamixsallad och avokadokräm.

Vi serverar dessutom Canneloni, Delizie, Tortellini, Lasagne, Ceasarsallad samt pizza nr 1-3 varje dag.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.