Lunchmeny v. 21
Måndag
Skomakarlåda med grillad ryggbiff, bacon, purjolök, potatispuré och rödvinsås.
Grillad lax med sparrisrisotto, citronkräm, gremolata och citron.
Spaghetti Bolognese gjord på kalvfärs med färskriven parmesan.
Parma och mozzarellasallad med buffelmozzarella, parmaskinka, napolitana mixsallad och vinägrett.
Tisdag
Pljeskavica gjord på Black Angus högrev med lök, ajvar, gräddfil, pommes frites och rödvinssås.
Vitvinsbakad rödtungafilé med rotselleripuré, tärnade rotfrukter, champagnesås och citron.
Pasta med strimlad fläskfilé, färsk paprika, vitlök, grädde och färskriven parmesan.
Grekisk sallad med fetaost, oliver, rödlök och vinägrett.
Onsdag
Al Capriccios hemlagade kalvköttbullar med potatispuré, inlagd gurka, rårörda lingon och gräddsås.
Pankopanerad kummelfilé med kokt färskpotatis, hemgjord skagenröra och citron.
Pasta alla salmone med lax, babyspenat, krämig tomatsås och grädde.
Chèvresallad med chèvre, bacon, honung och pinjenötter.
Torsdag
Ingen lunch pga röd dag.
Fredag
Grillad entrecôte med klyftpotatis, tomat och ruccolasallad, fetaostkräm och rödvinsås.
Gravad lax med dillstuvad potatis, hovmästarsås och citron.
Pasta Al Capriccio med finhackad oxfilé, färsk grön sparris, tryelkräm, vitlök och grädde.
Halloumisallad med halloumi, napolitanamixsallad och avokadokräm.
Vi serverar dessutom Canneloni, Delizie, Tortellini, Lasagne, Ceasarsallad samt pizza nr 1-3 varje dag.