Lunchmeny v. 49

Måndag

Skomakarlåda med grillad ryggbiff, bacon, purjolök, potatispuré och rödvinsås.

Ugnsbakad lax med kokt färskpotatis, färska gröna sparris, saranshollandais och citron.

Spaghetti Bolognese gjord på kalvfärs med färskriven parmesan.

Parma och mozzarellasallad med buelmozzarella, parmaskinka, napolitana mixsallad och vinägrett.

Tisdag 

Black & White med oxfilé, fläsk, pommes frites, färska gröna sparris, bearnaise och rödvinssås.

Fisk & Skaldjursgryta med rotfrukter, tomatsås, saransaioli, serveras med vitlöksbröd.

Pasta penne med kyckling, färsk zucchini, vitlök och grädde.

Grekisk sallad med fetaost, oliver, rödlök och vinägrett.

Onsdag

Klassisk Wallenbergare gjord på kalvfärs med potatispuré, rårörda lingon, gröna ärtor och brynt smör.

Smörstekt gösfilé med kokt färskpotatis, gräddkokta kantareller och citron.

Hemgjorda ravioli fyllda med buelricotta, vitlök, chili, tomatsås och färsk basilika.

Chèvresallad med chèvre, bacon, honung och pinjenötter.

Torsdag

Biff Rydberg gjort på oxfilé med tärnad potatis, stekt lök, dijonsenapskräm, ägg och färskriven pepparrot.

Smörstekt röding med potatispuré, brynt smör, hasselnötter och citron.

Ugnsgratinerad gnocchi med tomatsås, mozzarella, färsk basilika, toppas med parmesan och ruccola.

Tonfisksallad med napolitanamixsallad och vinägrett.

Fredag

Grillad entrecôte med potatisgratäng, baconlindad sparris, vitlökssmör och rödvinssås.

Lättgrillad tonfisk med risotto primavera, basilikaaioli och citron.

Pasta Al Capriccio med finhackad oxfilé, färsk grön sparris, tryelkräm, vitlök och grädde.

Halloumisallad med halloumi, napolitanamixsallad och avokadokräm.

Vi serverar dessutom Canneloni, Delizie, Tortellini, Lasagne, Ceasarsallad samt pizza nr 1-3 varje dag.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.