Lunchmeny v. 12

 

Måndag

Grillad ryggbiff med rostad potatis, gratinerad tomat, fetaoströra och rödvinssås.

Flygande Jakob med kyckling, ris, banan, jordnötter och bacon.

Grillad lax med örtrisotto, chèvrekräm, gremolata och citron.

Pasta med fläskfilé, grönsaker, vitlök, grädde och färskriven ost.

Parma och mozzarellasallad med buffelmozzarella, parmaskinka, napolitana mixsallad och vinägrett.

Tisdag

Black & White med oxfilé, fläsk, klyftpotatis, färska gröna sparris, bearnaise och rödvinsås.

Stekt fläsk med raggmunk och rårörda lingon.

Pankopanerad flundrafilé med kokt färskpotatis, rostad blomkål, västerbottenkräftröra och citron. 

Pasta spagetti med räkor, chili, saffran, vitlök, vitt vin och grädde.

Grekisk sallad med fetaost, oliver, rödlök och vinägrett.

Onsdag

Al Capriccios hemgjorda kalvköttbullar med potatispuré, inlagd gurka, rårörda lingon och gräddsås.

Grillad fläskfilé med klyftpotatis, stekta grönsaker, bearnaise och rödvinssås.

Stekt strömming med potatispuré, rårörda lingon och brynt smör.

Pasta Amatricana med pancetta, piccadillytomat, chili, vitlök, basilika och tomatsås.

Chèvresallad med chèvre, bacon, honung och pinjenötter.

Torsdag

Pljeskavica gjord på Black Angus högrev med lök, ajvar, gräddfil, rostipotatis och rödvinssås.

Renskavsgryta med kantareller, potatismos och svartvinbärsgele.

Skaldjursfylld rödspätta med svamprisotto, varma rödbetor, champagnesås och citron.

Pasta med biff, champinjoner, dijonsenap, vitlök, grädde och färskriven ost.

Tonfisksallad med napolitanamixsallad och vinegrätt.

Fredag

Örtmarinerad helstekt kalv Tri-Tip med parmesanstompad potatis, minimorötter, chilibearnaise och rödvinssås.

Oxbringa med potatispuré och pepparrotssås.

Pankopanerad kummelfilé med kokt färskpotatis, rostad broccoli, hemgjord skagenröra och citron.

Pasta Al Capriccio med finhackad oxfilé, färsk grön sparris, tryffelkräm, vitlök och grädde.

Halloumisallad med halloumi, napolitanamixsallad och avokadokräm.

Oxfilé på planka 189:-

duchessepotatis, baconlindad sparris, bearnaisesås & rödvinssås

Entrecote på planka 179:-

duchessepotatis, baconlindad sparris, bearnaisesås & rödvinssås

Lax på planka 169:-

duchessepotatis, gröna sparris, saffranshollandais & citron

PLANKOR SERVERAS MÅNDAG – FREDAG

10.00-17.00

ÖVRIG LUNCH 10-14.30

Vi serverar dessutom Canneloni, Delizie, Tortellini, Lasagne, Ceasarsallad samt pizza nr 1-3 varje dag.