Lunchmeny v. 25
Måndag
Skomakarlåda med grillad ryggbi, bacon, purjolök, potatispuré och rödvinsås.
Grillad lax med sparrisrisotto, citronkräm, gremolata och citron.
Spaghetti Bolognese gjord på kalvfärs med färskriven parmesan.
Parma och mozzarellasallad med buffelmozzarella, parmaskinka, napolitana mixsallad och vinägrett.
Tisdag
Filé Oskar med färska räkor, pommes frites, färsk grön sparris, bearnaise och rödvinssås.
Smörstekt gösfilé med rotselleripuré, tärnade rotfrukter, champagnesås och citron.
Spaghetti alla Vongole med vongolemusslor, chili, vitlök, finhackad persilja, färsk tomat och vitt vin.
Grekisk sallad med fetaost, oliver, rödlök och vinägrett.
Onsdag
Helstekt Black Angus högrev 48h med klyftpotatis, tomatsallad, västerbottenkräm och rödvinsås.
Smörstekt röding med kokt färskpotatis, hasselnötter, brynt smör och citron.
Hemgjord ravioli fylld med Karl-Johansvamp, ricotta, vitlök, chili, tomatsås och färsk basilika.
Chèvresallad med chèvre, bacon, honung och pinjenötter.
Torsdag
Örtmarinerad flankstek med duchessepotatis, baconlindad sparris, bearnaise och rödvinsås.
Pankopanerad tilapiafile med kokt färskpotatis, hemgjord skagenröra och citron.
Pasta Al Capriccio med finhackad oxfilé, färsk grön sparris, tryelkräm, vitlök och grädde.
Tonfisksallad med napolitanamixsallad och vinägrett.
Fredag
Ingen lunch pga röd dag.
Vi har öppet som vanligt under midsommarhelgen!
Glad midsommar önskar vi på Al Capriccio!
Vi serverar dessutom Canneloni, Delizie, Tortellini, Lasagne, Ceasarsallad samt pizza nr 1-3 varje dag.