Lunchmeny v.32

Måndag

Skomakarlåda med grillad biff, potatispuré, bacon, purjolök och rödvinsås.

Grillad lax med sparrisrisotto, gremolata och citron.

Spaghetti alla Carbonara med pancetta, svartpeppar och grädde.

Tisdag 

Wienerschnitzel fylld med ost och skinka, stekt potatis, haricots verts, bearnaisesås och rödvinssås.

Pankopanerad torsk med kokt potatis, skagenröra och citron.

Pasta med parmaskinka, piccadillytomat, basilika, krämig tomatsås och gorgonzola.

Onsdag

Wallenbergare gjord på kalvfärs med potatispuré, gröna ärtor, lingon och brynt smör.

Scampispett med saffransrisotto, gremolata och citron.

Pasta med biff, champinjoner, vitlök, dijonsenap och grädde.

Torsdag

Helstekt högrev 48h med pommes frites, rotfrukter, bearnaisesås och rödvinssås.

Skaldjursfylld rödspätta med svamprisotto, champagnesås och citron.

Pasta alla Norma med friterad aubergine, piccadillytomat, chili, vitlök och tomatsås.

Fredag

Grillad entrecôte med friterad färsk potatis, picklad rödlök, chili bearnaisesås och rödvinssås. 

Smörstekt gösfilé med blomkålspuré, broccoli och citronsås.

Pasta Al Capriccio med oxfilé, färska gröna sparris, tryffelkräm och grädde.

Vi serverar dessutom Canneloni, Delizie, Tortellini, Lasagne, Ceasarsallad samt pizza nr 1-3 varje dag.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.