Lunchmeny v.39

Måndag

Helstekt biff med rostad potatis, rödvinssås och bearnaisesås.

Ugnsbakad lax med risotto primavera och dillmajonäs.

Pasta Amatriciana med pancetta, piccadillytomat, chili, vitlök, basilika och tomatsås.

Tisdag 

Plommonfylld fläskkarré med kantarellstuvad grädde, svartvinbärsgelé och stompad potatis.

Pocherad torsk med pepparrot, brynt smör, räkor, ägg och kokt potatis.

Pasta ai Siciliana med scampi, piccadillytomat, chili, vitlök och tomatsås.

Onsdag

Al Capriccios hemgjorda kalvköttbullar med potatispuré, rårörda lingon, inlgad gurka och gräddsås.

Fisk- och skaldjursgryta med rotfrukter, fänkål, tomatsås och aioli.

Pasta don Simone med kyckling, grön pesto, soltorkade tomater och grädde.

Torsdag

Pljeskavica gjord på Black Angus högrev med lök, ajvar, gräddfil, rostipotatis och rödvinssås.

Smörstekt havsaborre med blomkålspuré, fänkål L ́Arago och basilikaaioli.

Pasta med parmaskinka, piccadillytomat, basilika, krämig tomatsås och gorgonzola.

Fredag

Flankstek med friterad färsk potatis, picklad rödlök och chilibearnaise.

Lättgrillad tonfisk med saffransrisotto och gremolata.

Pasta Al Capriccio med finhackad oxfilé, färska gröna sparris, tryffelkräm och grädde.

Vi serverar dessutom Canneloni, Delizie, Tortellini, Lasagne, Ceasarsallad samt pizza nr 1-3 varje dag.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.