Lunchmeny v. 15
Måndag
Grillad biff med friterad färskpotatis, picklad rödlök, parmesankräm och rödvinssås.
Grillad lax med dillslungad färskpotatis, färsk grön sparris, citron och saranssås.
Pasta alla Norma med friterad aubergine, piccadillytomat, färsk basilika, vitlök, chili och tomatsås.
Parma och Mozarellasallad med parmaskinka, buelmozarella och vinägrett.
Tisdag
Wienerschnitzel med stekt potatis, kapriskräm, haricots verts och rödvinssås.
Scampispett med couscous, ratatouille, myntayoghurt och citron.
Pasta penne alla Salmone med lax, röd pesto, chili, vitlök och grädde.
Caesarsallad med kyckling, bacon, caesarsdressing och grana padano.
Onsdag
Al Capriccios hemgjorda kalvköttbullar med potatispuré, inlagd gurka, rårörda lingon och gräddsås.
Smörstekt gös med blomkålspuré, tärnade rotfrukter, champagnesås och citron.
Pasta med salsiccia, piccadillytomat, vitlök, chili, färsk basilika och tomatsås.
Grekisk sallad med fetaost, oliver, rödlök och vinägrett.
Torsdag
Helstekt Black Angus högrev 48h med klyftpotatis, grillade rotfrukter, västerbottenkräm och tryelsky.
Lättpanerad torsk med slungad potatis, hemgjord skagenröra och citron.
Pasta frutti di mare med scampi, musslor, chili, vitlök och tomatsås.
Tonfisksallad med tonfisk och limeaioli.
Fredag
Örtmarinerad flankstek med duchessepotatis, granatäppelsallad, chilibearnaise och rödvinssås.
Smörstekt röding med kokt färskpotatis, auberginetapenad, vitlökspressad babyspenat och citron.
Pasta Al Capriccio med finhackad oxfilé, färsk grön sparris, tryelkräm, vitlök och grädde.
Chèvresallad med chèvre, bacon, honung och pinjenötter.
Vi serverar dessutom Canneloni, Delizie, Tortellini, Lasagne, Ceasarsallad samt pizza nr 1-3 varje dag.