Lunchmeny v. 31

Måndag

Skomakarlåda med grillad ryggbiff, bacon, purjolök, potatispuré och rödvinsås.

Grillad lax med kokt färskpotatis, färska gröna sparris, hummersås och citron.

Pasta Frutti Di Mare med scampi, blåmusslor, chili, vitlök och tomatsås.

Parma och mozzarellasallad med buelmozzarella, parmaskinka, napolitanamixsallad och vinegrätt.

Tisdag 

 

Black & White med oxfilé och fläsk, pommes frites, bakad tomat bearnaisesås och rödvinssås.

Ugnsbakad torsk med kokt färskpotatis, ägg, färska räkor, pepparrot och brynt smör.

Spaghetti alla Vongole med vongolemusslor, chili, vitlök, finhackad persilja, färsk tomat och vitt vin.

Grekisk sallad med fetaost, oliver, rödlök och vinegrätt.

Onsdag

Al Capriccios hemlagade kalvköttbullar med potatispuré, inlagd gurka, rårörda lingon och gräddsås.

Scampispett med saransrisotto, gremolata och citron.

Spaghetti alla Carbonara med panorera, svartpeppar, grädde och färskriven parmesan.

Chèvresallad med chèvre, bacon, honung och pinjenötter.

Torsdag

Pljeskavica gjord på Black Angus högrev med lök, ajvar, gräddfil, rostipotatis och rödvinsås.

Smörstekt gösfilé med blomkålspuré, tärnade rotfrukter, champagnesås och citron.

Pasta Don Simone med kyckling, soltorkad tomat, grön pesto, vitlök och grädde.

Tonfisksallad med napolitanamixsallad och vinegrätt.

Fredag

Grillad entrecôte med friterad färsk potatis, picklad rödlök, bearnaise och rödvinsås.

Smörstekt röding med risotto primavera, basilikaaioli och citron.

Pasta Al Capriccio med finhackad oxfilé, färsk grön sparris, tryelkräm, vitlök och grädde.

Halloumisallad med halloumi, napolitanamixsallad och avokadokräm.

Vi serverar dessutom Canneloni, Delizie, Tortellini, Lasagne, Ceasarsallad samt pizza nr 1-3 varje dag.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.