Lunchmeny v. 25

Måndag

Grillad ryggbiff med friterad färskpotatis, picklad rödlök, parmesankräm och rödvinsås.

Grillad lax med kokt potatis, färsk grön sparris, dillmajonnäs och citron.

Spaghetti Bolognese gjord på kalvfärs med färskriven parmesan.

Parma och mozzarellasallad med buelmozarella, parmaskinka, napolitanamixsallad och vinegrätt.

Tisdag 

Baconlindad majskyckling med Karl-Johansvamprisotto, tryelkräm och rödvinsås.

Fisk och skaldjursgratäng med duchessepotis, färsk sparris, tomat, hummersås och citron.

Pasta med salsiccia, piccadillytomat, vitlök, chili, färsk basilika och tomatsås.

Grekisk sallad med fetaost, oliver, rödlök och vinegrätt.

Onsdag

Al Capriccios hemlagade kalvköttbullar med potatispuré, inlagd gurka, rårörda lingon och gräddsås.

Skaldjursfylld flundrafilé med svamprisotto, sarancitronsås och citron.

Pasta penne med kyckling, färsk paprika, vitlök och grädde.

Chèvresallad med chèvre, bacon, honung och pinjenötter.

Torsdag

Biff Rydberg på oxfilé med tärnad potatis, stekt lök, dijonsenapskräm, ägg och färskriven pepparrot.

Fish & Chips med rostad färskpotatis, dansk remouladsås och citron.

Spaghetti alla Vongole med vongolemusslor, chili, vitlök, finhackad persilja, färsk tomat och vitt vin.

Tonfisksallad med napolitanamixsallad och vinegrätt.

Fredag

Örtmarinerad flankstek med hasselbackspotatis, baconlindad sparris, västerbottenkräm och rödvinsås.

Scampispett med saffransrisotto, gremolata och citron.

Pasta Al Capriccio med finhackad oxfilé, färsk grön sparris, tryelkräm, vitlök och grädde.

Halloumisallad med halloumi, napolitanamixsallad och avokadokräm.

Vi serverar dessutom Canneloni, Delizie, Tortellini, Lasagne, Ceasarsallad samt pizza nr 1-3 varje dag.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.